Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare

Bine ati venit pe SITE-ul www.procent.md !

Detalii importante pentru inceput:

- SITE-ul www.procent.md (denumit in continuare SITE) este creat si administrat de Procent-Prim SRL
- Email de contact: contact@procent.md
- Adresa de corespondenta: mun.Chisinau str.Tighina,65 of.502
- Telefon de contact: mob:69019050  fix:022 92 55 50

1.Aspecte generale

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile de utilizare ale acestui webSITE prezentate mai jos.

Accesul/vizitarea acestui webSITE de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare, implicand acceptul explicit al dumneavoastra si fara obiectiuni, cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul valabil incheiat) dintre parti. Procent-Prim SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al webSITE-ului www.procent.md isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui webSITE, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica Termenii si Conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Procent-Prim S.R.L isi rezerva dreptul de a limita accesul la serviciile sale si de a sterge contul oricarui Utilizator, in cazul justificat in care considera ca accesul pe SITE si existenta contului ar putea prejudicia in vreun fel societatea.

In considerarea unei cat mai bune si uniforme interpretari a Termenilor si Conditiilor de utilizare a SITE-ului, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Partener: persoana juridica, titular al produselor/seviciilor ofertate pe SITE-ul www.procent.md

 

Cumparator/Utilizator/Client: orice persoana fizica si / sau juridica care are acces la Continutul SITE-ului.

 

Cont: ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur Utilizator accesul la zone restrictionate ale SITE-ului, prin care se face accesul la Continutul SITE-ului.

 

Oferta: reprezinta produsul sau serviciul (pachetul de servicii) cu un pret promotional pus la dispozitie de partener pentru a fi promovat si vandut prin intermediul SITE-ului, in limita stocului.

 

Voucher: reprezinta reducerea oferita Utilizatorului, evidentiata printr-un document justificativ electronic sau/si in forma fizica, care contine codul promotional de verificare si termenii ofertei sau confirmarea de catre utilizator a datelor de livrare in cazul promovarii produselor cu livrare la domiciliu.

 

Comanda de produse/servicii:Operatiunea de lansare a unei cereri de cumparare, din partea cumparatorului. Prin lansarea comenzii, cumparatorul declara ca a aceptat implicit termenii si conditiile generale.

 

Documente reprezintă orice grupare de informaţie, imagine sau text, conţinută in acest site luată in ansamblul ei sau parţial.

 

Acces neautorizat este orice accesare sau incercare de accesare a conţinutului prezentului site într-o maniera în care nu sunteţi autorizat de aceşti Termeni si Condiţii sau de alte contracte pe care le puteţi avea cu Procent-Prim SRL

 

Software este orice program interpretabil de un calculator indiferent de destinaţia acestuia şi de contextual utilizării ei.

 

Spam este considerat orice mesaj trimis in masă si nesolicitat de către destinatarul său. Excepţie fac comunicările comerciale care respectă legislaţia Republicii Moldova in vigoare.

 

Forum inseamnă un grup de discuţii, o arie de comunicare, un bord de informare, scrisori către Procent-Prim SRL sau angajaţii săi, sau orice alte modalităţi prin care puteţi trimite, posta sau publica mesaje in cadrul acestui site sau pe orice platform publica de comunicare afiliata sau nu prezentului site sau operatorului sau.

 

Ziua comenzii:ziua calendaristica, cu intervalul orar de la ora 00:00 pana la ora 23.59, in care un consumator a plasat o comanda. Momentul incheierii contractului: momentul încheierii contractului la distanţă îl constituie momentul primirii cuponului in sectiunea “comenzile mele” sau pe adresa de e-mail de către un utilizator.

 

Accesul la oferte si achizitionarea de produse: este permis oricarui Utilizator care poseda sau isi creeaza un Cont pe SITE-ul www.procent.md

 

Contractul la distanta: contractul de furnizare de produse sau servicii incheiat intre un utilizator si Comerciant care utilizeaza in mod exclusiv, inainte si la incheierea acestui contract, una sau mai multe tehnici de comunicatie la distanta, respectiv prin www.procent.md

 

Newsletter/Alerta: mijlocul de informare periodic, transmis de procent.md doar clientilor sai, avand acordul acestora in prealabil, exclusiv electronic, asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor in desfasurare.

 

Cum achizitionez , anulez  si cum returnez un voucher Procent ?

Achizitionarea Voucherelor:

Dupa vizualizarea ofertei, accesati butonul “CUMPARA OFERTA”
Alegeti numarul dorit de Vouchere, modalitatea de plata, completati campurile obligatorii referitoare la conditiile de livrare si comanda va fi preluata de catre echipa Procent.
Dupa inregistrarea cu succes a platii, echipa Procent  va comunica voucherul prin e-mail.
Tipariti Voucherul si prezentati-l partenerului pentru obtinerea serviciului/produsului comandat.

Modalitatea de plata

Plata aferenta voucherului sau cuponului achizitionat se tranzactioneaza printr-un tert desemnat de Procent-Prim SRL. Terta garanteaza in totalitate securitatea tranzactiei. Procent-Prim SRL garanteaza ca face toate eforturile commercial rezonabile sa desemneze ca procesator al acestor plati doar companii autorizate in cadrul legal sa proceseze astfel de plati si care au o buna reputatie comerciala.

Plata se efectueaza la scurt timp dupa activarea ofertei pentru toate inscrierile de cumparare fara nicio alta formalitate suplimentara. Neefectuarea platii din orice motiv duce la anularea contractului dintre parti si absolva Procent-Prim SRL de orice eventual obligatie.

Vaucherele  de pe acest site sunt comercializate on-line prin intermediul serviciilor de plati on-line oferite de ICS “Capital Payment Solutions” SRL (card bancar) sau terminalele Qiwi,Netto Pro si MMPS.

Capital Payment Solutions garanteaza securitatea sistemelor sale informatice.

In cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de catre Capital Payment Solutions pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele Capital Payment Solutions, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra , similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi “Verified by Visa” si “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Anularea voucherului

Pentru orice achizitie a unui voucher de pe www.procent.md dispuneti de un termen de 10 de zile in care puteti solicita anularea voucherului si returnarea banilor, dar nu mai tarziu de expirarea perioadei de valabilitate a voucherului, care este afisata in cuprinsul fiecarei oferte.
Aceasta politica de returnare nu se aplica voucherelor nevalide sau ofertelor incheiate.

Conditii pentru cererea de returnare a pretului voucher-ului:

* In maxim 10 zile calendaristice din momentul achizitiei puteti solicita returnarea sumei achitate si anularea voucherului indiferent de motivul cererii de returnare, cu conditia ca oferta achizitionata de Dvs sa fie inca valabila.Solicitarea o puteti comunica in scris la adresa contact@procent.md
* Procent isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa consumarea/prestarea/achizitionarea bunului sau serviciului.
* Daca serviciul sau produsul furnizat in schimbul voucherului presupune mai multe sedinte/proceduri/produse/servicii atunci returnarea nu se poate face daca ati folosit deja o/un sedinta/procedura/produs/serviciu.
* Dupa perioada de expirare a ofertei/valabilitatii voucherului sau dupa consumarea partiala a serviciului achizitionat pe baza de voucher nicio cerere de returnare nu va mai fi luata in considerare.

Detalii despre produse. Politica de returnare a produselor comandate.

Produsele si serviciile pe care Dvs. le comandati vor fi furnizate/livrate/prestate/oferite doar de catre Partener si nu de catre Procent-Prim. Procent-Prim nu datoreaza prestarea serviciilor sau livrarea produselor, astfel incat orice factura pentru produsul sau serviciul comandat va fi emisa doar de catre Partener si nu de catre Procent-Prim. In mod identic certificatele de garantie pentru produsele/serviciile comandate vor fi eliberate numai de catre Pratener si nu de catre Procent-Prim.

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe SITE din momentul trimiterii comenzii se pot returna numai Partenerului ofertant, specificand natura lipsei de conformitate. Costul transportului produselor revine in responsabilitatea Utilizatorului/Cumparatorului, in cazul in care in oferta postata nu e specificat altfel.
In nicio situatie Pocent-Prim  nu va fi obligat sa suporte orice cheltuiala rezultata din transportul produselor comandate de pe SITE, astfel ca orice nelamurire care implica costurile de livrare / returnare produse va fi adresata direct Partenerului ofertant.

2. Conditii de utilazare.Garantii

Procent-Prim SRL nu garantează că SITE-ul, serverele pe care este găzduit sau e-mailurile trimise de pe www.procent.md nu conţin viruşi sau alte informaţii cu caracter potenţial dăunător. UTILIZATORUL foloseşte SITE-ul pe riscul propriu, Procent-Prim SRL fiind liberă de orice răspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea SITE-ului sau ca urmare a utilizării informaţiilor de pe WebSITE. Informaţiile publicate corespund realităţii la momentul înscrierii lor pe SITE sau al actualizării diverselor pagini ale SITE-ului. www.procent.mdnu îşi asumă răspunderea pentru calitatea ofertelor postate pe SITE. UTILIZATORUL va fi responsabil pentru obtinerea si a mentinerea functionala tuturor echipamentele telefonice, calculatoare si alte echipamente necesare pentru accesul si utilizarea SITE-ului, si va achita toate cheltuielile legate de acest aspect.Procent-Prim SRL nu va fi facuta responsabila pentru orice deteriorari aduse echipamentului UTILIZATORULUI ca urmare a utilizarii SITE-ului.

3. Drepturi de autor


Procent-Prim S.R.L este autorul SITE-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei Republicii Moldova si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea Procent-Prim SRL.

Continutul SITE-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre Procent-Prim S.R.L si producatorii sau distribuitorii acestor produse si servicii. Din acest motiv, procent.md nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in SITE-ul nostru.

Marca Procent este o marca inregistrata si este detinuta de catre Procent-Prim S.R.L. Domeniul procent.md  este detinut de catre Procent-Prim S.R.L .Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelui Procent, in forma directa sau “ascunsa” (de tipul, dar nu limitat la, meta taguri sau alte tehnici de indexare, cautare web) fara permisiunea prealabila scrisa a Procent-Prim S.R.L este interzisa si se pedepseste conform legii. Utilizarea neautorizata a acestora revoca imediat licentele acordate de catre Procent-Prim SRL, conform cu cele de mai sus. 

4. Modalitati de acces

Daca utilizati Site-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe Site cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat www.procent.md pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d, vor fi pedepsite conform legii Republicii Moldova.

  5. Confidentialitate

Procent-Prim SRL respecta si protejeaza dreptul la intimitate si viata privata a utilizatorilor Website-ului. Procent-Prim SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor serviciilor oferite pe Website informatii si servicii de cea mai buna calitate, precum si servicii de marketing, reclama si publicitate.

6.  Link-uri catre site-urile unei terte parti

 Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decit procent.md. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. Procent-Prim SRL nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, Procent-Prim SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;

Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;

Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;

Nu ofera o securitate adecvata;

Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv; sau

Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, Procent-Prim SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea Procent-Prim SRL.

7. Acord comercial

Toate voucherele printate de pe Website sau e-mail, sau oricare alte site-uri asociate cu Procent-Prim SRL (denumite colectiv „Vouchere” ) sunt vouchere promotionale care pot fi cumparate de la comerciantii care participa pe www.procent.md, pentru produse sau servicii la un pret redus fata de cel   actual. Plasand o comanda pentru un Voucher de la un comerciant prin www.procent.md, faceti o oferta de a cumpara voucherele selectate respectand termenii si conditiile mentionate mai jos, precum si conditiile mentionate in pagina de prezentare a fiecarei oferta in parte. Este necesar sa creati un cont pentru a putea cumpara orice voucher. Acest lucru este necesar pentru a va putea pune la dispozitie voucherul pentru a fi printat, pentru a vedea ce cumparaturi ati avut in trecut, pentru a va modifica preferintele si pentru a asigura utilizarea Voucherului.

Voucherul pe care il cumparati de la www.procent.md poate fi rascumparat pentru bunuri si servicii de catre Comerciant. Comerciantul, nu Procent-Prim SRL, este vanzatorul voucherelor si bunurile si serviciile si este singur responsabil pentru rascumpararea oricarui voucher cumparat de dumneavoastra. Procent-Prim SRL pune la dispozitie un Voucher care poate fi rascumparat doar pentru aceleasi servicii sau bunuri din partea Comerciantulu.

8. Notificari pentru utilizatori

Serviciile Procent-Prim sunt destinate oricaror persoane fizice sau juridice in conditiile si limitele prezentate pe aceasta pagina (“Termeni si conditii”). Utilizarea SITE-ULUI se poate face doar de catre persoane fizice majore care au varsta legala de minimum 18 ani. Minorii cu varsta cuprinsa intre 16 si 18 ani neimpliniti, pot utiliza acest SITE doar daca au acordul parintilor sau al tutorelui legal si doar daca acestia sunt de acord cu Termenii si conditiile acestui SITE. Minorii in varsta de pana la 16 ani nu au dreptul sa foloseasca acest site.

Ca utilizator, întelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
- sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra astfel incat procesul de achizitie al voucherelor sa poata avea loc
- sa mentineti si înnoiti, atunci când este cazul, datele de înregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.
Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
- sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;
- sa publicati materiale cu drept de autor, daca nu sunteti autorul sau daca nu aveti permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
- sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale în vigoare;
- sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale în vigoare.
Utilizatorii www.procent.md pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Website-ului, respectiv pot adresa întrebari atâta timp cât continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale www.procent.md sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri în masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. www.procent.md îsi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a îndeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.
In cazul in care achizitionarea ofertei are loc prin alta metoda decat cardul de credit/debit, utilizatorul va suporta orice alte cheltuieli ce tin de livrarea voucher-ului.

9.Reclamatii si Litigii

Pentru orice reclamatie, UTILIZATORUL trebuie sa se adreseze in prealabil Serviciului Clienti al www.procent.mdprin accesarea sectiunii “Contact”. Orice litigiu rezultat din aplicarea, interpretarea sau derularea Termenilor si Conditiilor va fi rezolvat pe cale amiabila. Termenii si Conditiile si toate comunicarile sunt in limba romana. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Republica Moldova.

10. Revizuirea acestor Termeni si Conditii

Procent-Prim SRL, în calitate de autor/ proprietar/ administrator al website-ului www.procent.md poate, în orice moment si fara notificare prealabila, sa revizuiasca aceste Termene si Conditii prin actualizarea lor. Sunteti obligat sa respectati oricare si toate astfel de revizuiri si de aceea va trebui sa vizitati aceasta pagina a Website-ului nostru în mod periodic pentru a lua la cunostinta notificarile actualizate.

11. Legislatie aplicabila si Jurisdictie

Aceste Termene si Conditii si utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din Moldova. Instantele competente din Moldova vor avea jurisdictie exclusiva asupra oricaror si tuturor disputelor ce vor aparea din sau se vor referi la sau vor fi în legatura cu prevederile Termenilor si Conditiilor si/sau Continutul Website-ului sau în cazul disputelor în care aceste Termene si Conditii si/sau acest Website vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

  12. Dispozitii finale

12.1.      Conditiile contractuale nestabilite concret prin acest contract se ghideaza conditiilor comerciale de publicare a anunturilor pe servere de internet si a altor servicii oferite de societatea Procent-Prim SRL si prin legislatia aplicabila.

12.2.      Orice utilizare a continutului Serverului, respectiv a componentelor sale de catre  Cumparator/Utilizator cu alt scop decat cel stabilit pentru server, in special orice serviciu de distributie de continut, este interzisa.  Sunt interzise orice fel de interventii la serviciile tehnice si de obiectivitate. Dreptul de a face o copie de rezerva a materialelor cuprinse in server pentru uz personal in conformitate cu legislatia obligatorie nu este afectat in general de aceasta dispozitie. Orice alta reproducere sau tratamentul prin orice mijloace mecanice sau electronice, fara a cere permisiunea prealabila a operatorului este interzisa.
12.3.      Daca exista orice schimbare in datele de facturare si persoane de contact atat la Client cat si la Operator, partile sunt obligate sa se informeze cu promptitudine.
12.4.      Toate documentele trimise prin posta se considera primite la 5 zile dupa expedierea demonstrabila a acestora, chiar daca cealalta parte a refuzat sa le preia, sau daca corespondenta a fost depus la oficiul postal si cealalta parte nu a ridicat posta.
12.5.      Operatorul isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni, fara consimtamantul prealabil al Clientului, prin publicarea lor in varianta noua si completa pe paginile Serviciilor site-ului. Prin publicare intr-o noua formulare a conditiilor in vigoare, daca nu se stabileste altfel in Termeni si Conditii. Anuntul faptului ca s-au modificat Conditiile va fi publicat pe Server cel putin 1 luna de la data  intrarii in vigoare a noilor Conditii.
12.6.      Procent-Prim SRL nu raspunde de eventualele prejudicii, litigii existente, nascute ori izvorate in legatura cu/din copierea, stocarea, modificare ori transferarea intregului ori a unei parti din Continut in orice mediu.
12.7.      Procent-Prim SRL nu ofera nici un fel de garantie in privinta acuratetii, securitatii, utilitatii sau consecintelor utilizarii serviciilor oferite de Procent-Prim SRL.Serviciul si toate materialele aditionale sunt oferite fara nici o garantie suplimentara.
12.8.      In nici un caz, Procent-Prim SRLnu va putea fi considerata responsabila fata de dumneavoastra sau fata de o terta persoana in privinta oricarei daune, directe sau indirecte, pierdere de profit, si orice prejudiciu, de orice natura, incluzand dar fara a se limita la: pierdere de profit, atingeri aduse imaginii comerciale, sub imperiul oricarei legislatii, si indiferent daca Procent-Prim SRL a fost notificat sau nu anterior in privinta posibilitatii producerii unor astfel de prejudicii.
12.9.      Sunteti de acord sa nu solicitati si sa nu cereti de la Procent-Prim SRL sau reprezentatilor sai nici un fel de dauna, raspundere, pierderi, costuri (incluzand dar fara a se limita la onorariul avocatilor si orice alte costuri de judecata), aparute in conexiune cu orice actiune in justitie bazata pe o incalcare a termenilor prezentului acord. Aceasta garantie din partea dumneavoastra ramane in vigoare si dupa momentul incheierii relatiei dintre dumneavoastra si Procent-Prim SRL
12.10.    Acest acord este guvernat de legislatia romana in vigoare. Intelegeti si sunteti de acord ca orice litigiu rezultat ca urmare a aplicarii termenilor si conditiilor cuprinse in prezentul acord, sa fie de competenta instantelor din republica Moldova de la sediul Procent-Prim SRL
12.11.    Procent-Prim SRL poate include numele de domeniu si logo-ul site-ului dumneavoastra in lista clientilor proprii, sau in diverse comunicate de presa.
12. 12.  Aceste conditii intra in vigoare pe data de 20 februarie 2013.

 


Bun venit !