Pentru companii

Aveti nevoie de clienti noi ? Noi ii aducem la Dumneavoastra !!!

De ce e convinabil de a lucra cu noi ?

Clientii noi vor veni garantat la Dumneavostra.

Ofertele site-ului nostru pot fi utilizate numai cu o conditie, ca sunt cumparate un numar minim de vouchere.Si noi va garantam acest  minim de client loiali, care in urmatoarele nu numai vor cumpara voucherul ci si in cele mai multe cazuri vor cheltui la Dumneavoastra aproximativ cu 60 % mai mult decit constituie pretul voucherului.

Dumneavoastra primiti o publicitate efectiva absolul gratis !

Noi cistigam  % de la vinzarea produselor Dumneavostra  pe site-ul nostru.Dumneavoastra nu pierdeti nimic, primind in schimb o campanile grandioasa de publicitate, efectul careia il veti putea masura atit si aprecia.

Oferta dumneavoastrav va fi unicala si irepetabila.

In timp ce actiunea Dumneavoastra este amplasata pe site-ul procent.md va fi posibil de cumparat doar oferta Dumneavoastra.Toata atentia auditotiei noastre va fi axata pe oferta, serviciile si propunerile Dumneavoastra.

Impresiile asupra ofertei Dumneavoastra vor fi continue chiar si dupa finisarea acesteia.

Noi vom anunta despre oferta Dumneavoastra nu numai pe site-ul nostru, ci si pe majoritatea retelelor de socializare , unde aceasta va fi foarte repede distribuita printre utilizatori.Utilizatorii nostri de pe Facebook, odnoklassniki, si altele vor povesti si prietenilor sai despre oferte chiar si pe parcursul ei pe site-ul nostru dar si dupa finisarea acesteia.

Dumneavoastra  aveti, oferte, servicii sau alte propuneri ? Pentru a incepe conlucrarea noastra  pur si simplu faceti legatura cu noi contact@procent.md. 022925550 sau 69019050


Bun venit !