Cum functionează?

Pe website-ul nostru www.procent.md gasesti in fiecare zi o oferta imbatabila pentru un produs sau serviciu din orasul tau, pe care nu o gasesti nicaieri in alta parte. Reducerile foarte mari pregatite pentru tine (intre 40% si 90%) sunt posibile datorita garantiei noastre de a aduce un numar minim de comenzi magazinelor partenere.

Inregistrati-va pe site-ul www.procent.md si primiti notificari pe e-mail cu toate ofertele din orasul dumneavoastra. Plasati o comanda si veti primi un cod pe care trebuie sa-l introduceti atunci cind veti efectua achitarea, puteti achita serviciile prin intermediul terminalelor de plata Qiwi, transfer bancar si cu ajutorul cardului bancar, in decurs de maxim 72 de ore de la inceputul ofertei.

Dupa achitarea voucherului il veti primi in contul dumneavoastra.

Savurati din plin de oferta comandata, printati voucherul si mergeti la vendor.

Intrebari frecvente

Cum funcționează Procent.md?

Pentru a se activa o ofertă este nevoie ca un număr minim de oameni să o achiziționeze. Dacă oferta se activează, toată lumea are de câștigat. Dacă nu se activează, nu are nimeni de pierdut.

Trebuie să mă înregistrez?

Da, daca doresti sa achizitionezi vauchere la preturi speciale. Înregistrarea este gratuită și doar atunci cind esti inregistrat bani, care le achiti prin terminale sau cu cardul bancar se transfera automat in contul tau care il primesti la inregistrare.

Trebuie să mă înscriu la newsletter-ul procent.md?

Înscrierea la newsletter-ul procent.md nu este obligatorie, dar inregistrindu-te la newsletter in fiecare zi primesti automat cele mai bune oferte pe email.

Cum achiziționez o ofertă?

Mai intii da clickpe vezi oferta,apoi citeste tot ce e legat de oferta si daca iti convine ,Dă click pe butonul “CUMPĂRĂ!” și completează câmpurile obligatorii pentru a finaliza tranzactia.

Ce se întâmplă dacă oferta nu se activează?

Absolut nimic. Suma de pe cardul tău care a fost rezervată pentru achitarea voucherului va fi deblocată, iar tu o vei putea folosi oricând pentru alte achiziții.

Cum și când folosesc voucherele?

Voucherele se folosesc în perioada menționată în secțiunea Termeni Voucher a fiecărei oferte. Voucherele sunt valabile de la o zi până la câțiva ani. Perioada de expirare a fiecărui oferte este menționată pe voucher, atât în contul tău Procent.md.Cu vaucherul printat mergeti déjà la vendor pentru a ridica produsul.

Pot dărui voucherele?

Bineînțeles. Le trimiti pe email sau deja printate.

Pot combina voucherele de la aceeași ofertă?

De regulă, nu se pot cumula două sau mai multe vouchere din cadrul aceleiași oferte, însă fiecare ofertă este diferită.

Pot retuna voucherele?

Pentru că vrem să fii întotdeauna mulțumit de serviciile Procent.md, îți punem la dispoziție serviciul de returnare al voucherelor. Trebuie doar să ne contactezi în termen de maxim 10 zile de la achiziționarea ofertei.

Cum achiti un voucher?

Un voucher poti sa il achizionezi prin terminalele Qiwi,MMPS sau Netto Pro sau cu cardul bancar.Dupa ce confirmi comanda automat iti da un cod  pe care trebuie s ail introduci la achitarea vaucherului.

Ce informații trebuie să furnizez despre cardul meu?

Trebuie să completezi câmpurile marcate cu alb: alege tipul de card, introdu numărul cardului, data expirării, codul de securitate de pe spatele cardului și posesorul acestuia.

Cum știu dacă plata s-a efectuat cu succes?

În cazul în care plata s-a efectuat cu succes vei găsi voucherul ofertei achiziționate în secțiunea „Comenzile mele”. Pentru a avea acces la secțiunea “Comenzile mele” trebuie să te inregistrezi pe  Procent.md. În cazul în care ai deja un cont, te rugăm să te loghezi pentru a avea acces la voucherele tale.

Ce înseamnă „este nevoie de un nr. minim de vouchere pentru ca oferta să devină activă”?

Numărul minim de vouchere reprezintă numărul de vouchere pe care utilizatorii trebuie să-l achiziționeze pentru ca oferta să se activeze și voucherele să fie răscumpărate. Pentru a te asigura că oferta se activează și vei beneficia de serviciul ales, recomandă oferta și prietenilor tăi prin odnoklasniki.ru si facebook.com

Care sunt Termenii și Condițiile pentru a achiziționa un voucher?

Termenii fiecărui voucher sunt menționați în cadrul ofertei aferente. Te rugăm să iei la cunoștiință care sunt condițiile achiziționării fiecărui voucher înainte de a cumpăra o ofertă.

Ce opțiuni am în cazul în care nu dețin un card?

În cazul în care nu deții un card poți alege ca modalitate de plată transfer bancar sau poți ruga un prieten să achite valorea voucherului cu cardul său.

Ce tipuri de carduri pot folosi pentru a achiziționa un voucher?

Procent.md  acceptă următoarele tipuri de card: Visa, MasterCard.

Am încercat să achiziționez o ofertă și mi-a fost afișat mesajul „Tranzacție eșuată”. Cum pot finaliza tranzacția?

Te rugăm să verifici că ai folosit un card valid care dispune de fonduri și că ai completat toate câmpurile marcate cu alb. În cazul în care nu poți finaliza tranzacția, contactează-ne pe adresa contact@procent.md

Site-ul mă direcționează către pagina principală când încerc să mă loghez

Tastează simultan în browser-ul tău Ctrl + tasta F5 pentru a șterge programele care împiedică logarea pe site sau achiziționarea de vouchere și încearcă din nou să te loghezi. Dacă în continuare întâmpini probleme, te rugăm să restartezi calculatorul sau să ne contactezi pe contact@procent.md

Pentru utilizatorii ce detin account pe una din retelele de socializare (facebook sau odnoklassniki) trebuie sa va logati pe site —> accesati oferta dorita —> comandati numarul de vouchere dorite —> achitati-le prin cea mai accesibila metoda de plata —> printati-le si apoi mergeti la vendor .


Bun venit !