Despre noi

Bine ai venit pe Procent.md!!!

Paradisul reducerilor.

Aici poti beneficia de cele mai bune reduceri din orasul tau.
Suntem o echipa de tineri profesionisti, talentati si ambitiosi care reprezentam o viziune inovativa pe piata ofertelor online.

Procent.md este un nou concept de business numit “cumparaturi colective”. Acesta presupune cumpararea unui serviciu sau produs de catre mai multi consumatori cu scopul de a obtine un discount semnificativ. Cu cat mai multi clienti cumpara o oferta cu atat mai mare vor fi discounturile viitoare!

Pe Procent.md vei gasi si branduri cunoscute, care pana acum nu s-au promovat in acest mod. Asigura-te ca vei putea incerca printre primii serviciile si produsele oferite de acestea la cel mai bun pret!

De ce Procent.md poate sa iti ofere reduceri atat de bune? Care e principiul din spatele super reducerilor? Cineva te pacaleste? Serviciile vor fi proaste? Nici vorba, platesti 10% la suta si te bucuri de toti 100%. Cum e posibil ?

Foarte simplu, partenerii (saloane, clinici, restaurante, cinematografe, cluburi, etc.) Procent.md isi promoveaza ofertele pe site, si fac reduceri atat de mari, pentru ca nu vei cumpara doar tu. Ci inca alte sute de prieteni, ai tai, sau de peste tot, care vor intra pe site. Asa ca, tu ai reduceri imense, iar vanzatorii se bucura de un mare numar de clienti noi. Tu esti fericit, ei sunt fericiti, iar   Procent.md face totul posibil. De asta, e foarte important sa trimiti vestea mai departe, prin share pe Facebook.com sau Odnoklasniki.ru, sau un simplu like, prin e-mail, din vorba in vorba sau oricum alt cumva, pentru ca atunci cand toata lumea va sti, cu siguranta ofertele vor fi din ce in ce mai bune!

Distracţia vine de la Procent.md
Cumpărăturile vin de la Procent.md
Inteligent vine de la Procent.md
Reducerile vin de la Procent.md

Ţine minte:  – Poti face economii numai cand nu cheltui nimic in plus!


Bun venit !